Hírek

Aktuális beutazási szabályok Magyarországra

Magyar állampolgárok Magyarországra történő belépésével kapcsolatban az aktuális információ a következő linken található: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/tajekoztato-a-magyar-allampolgarok-magyarorszagra-torteno-hazateresenek-rendkivuli-szabalyairol-a-covid-19-jarvany-miatt Nem magyar állampolgár személyforgalomban Magyarország területére – törvényben vagy kormányrendeletben meghatározott kivétellel – nem léphet be.
Tovább

DIASZPÓRA FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJPROGRAM

A Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Tempus Közalapítvány meghirdeti az első Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramot. A programra olyan, a diaszpórában élő, magyar gyökerű érdeklődők jelentkezését várják, akik a 2021/2022-es tanévtől Magyarországon folytatnának felsőfokú tanulmányokat.
Tovább

Megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár és Koltay András rektor a járványhelyzetre tekintettel videókonferencia keretében írta alá az MDA 2020 szeptemberében induló Diplomataképző Programját érintő megállapodást a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem között.
Tovább